Eksperimentuoti virtuvėje smagu. Taip gimsta garsių patiekalų naminės versijos, kurios ne ką prasčiau konkuruoja skoniu. Šiandien pučiame dulkes nuo makaronų su Bolonijos padažu recepto.
Makaronams paruošti reikės:
– 500 g kalakutienos (ar kitos mėsos) faršo;
– mėgstamų makaronų (mes dažniausiai verdame „Pawpatrol“ makaronus, kuriuos dėl savo mažosios perku IKI parduotuvėje);
– indelio pomidorų pastos;
– parmezano sūrio;
– maltos mėsos ir provanso žolelių prieskonių;
– šviežių bazilikų;
– šlakelio tyro alyvuogių aliejaus.
Kaip gaminti?
- Išvirkite makaronus.
- Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir iškepkite pasirinktos mėsos faršą.
- Iškepus faršui, supilkite pomidorų pastą, sudėkite makaronus ir prieskonius.
- Viską pakaitinkite dar keletą minučių.
- Patiekite su šviežiais bazilikais ir tarkuotu parmezano sūriu.
Skanaus!
***
Išbandėte ar patobulinote receptą? Pasidalinkite komentaruose!