Kai norisi ko nors saldaus, atsigręžkime į paprastąją klasiką. Keptas obuolys gali būti puikus desertas, jam tereikia tik kelių papildomų ingredientų.
Keptam obuoliui atsirasti ant stalo reikės:
– obuolio;
– 1 v. š. medaus;
– 2 minkštų “Belvitos” sausainių;
– kelių šaukštų natūralaus jogurto;
– 1 a. š. malto cinamono;
– 1 a. š. cukraus pudros.
Kaip gaminti?
- Obuolį nuplaukite, uždėkite ant viršaus medaus ir kepkite 180° orkaitėje, kol odelė įtrūks ir vaisius taps minkštas. Medus turi išsilydyti.
- Sutrupinkite sausainius, užpilkite juos jogurtu.
- Į sausainių ir jogurto patalą įdėkite iškeptą obuolį ir apibarstykite cinamonu bei cukraus pudra.
Skanaus!