Užkandžiai

Žalias avokadų ir kivių užkandis

Įdomusis dienos faktas: iki tol, kol kivis tapo kiviu, šis vaisius turėjo kitą anglišką pavadinimą, kuris buvo „chinese gooseberry“, kas visiškai pažodžiui verčiant reikštų kiniškas agrastas. Vėliau Naujosios Zelandijos augintojai prilipdė prekybai ir marketingui palankesnį pavadinimą kivis, kuris prigijo ir išpopuliarėjo.

Šiam užkandžiui reikės:
– 2 riekelių šviežios duonos su grūdais;
– 1 prinokusio avokado;
– 1 didelio pomidoro;
– šviežios kalendros;
– pusės žaliosios citrinos sulčių;
– 2 kivių;
– druskos ir pipirų.

Kaip gaminti?

  1. Sutrinkite avokadą su smulkiai pjaustytu pomidoru, kalendra, citrinos sultimis, druska ir pipirais.
  2. Masę užtepkite ant duonos.
  3. Ant viršaus uždėkite kivio griežinėlių.

Skanaus!

***

Išbandėte ar patobulinote receptą? Pasidalinkite komentaruose.

Patiko? Pasidalinki su draugėmis!

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *