Jeigu ieškote greitų pietų idėjos ir lašiša yra mėgstamiausia jūsų žuvis, šis receptas kaip tik Jums.
Šiam lašišos patiekalui pavykti reikės:
– šviežios lašišos filė gabalėlių;
– indelio kreminio tepamo neutralaus skonio sūrio, pvz. Filadelfijos;
– apie 100 g fetos sūrio (pagal skonį, nes ji sūri);
– saujos šviežių špinatų lapelių;
– žuvies prieskonių;
– įvairių daržovių salotoms.
Kaip gaminti?
- Sumaišykite kreminį sūrį su feta, sudėkite smulkiai pjaustytus špinatų lapelius ir viską gerai išmaišykite.
- Lašišos filė pabarstykite žuvies prieskoniais, tada viename šone giliai įpjaukite.
- Dėkite į „kišenėles“ sūrio ir špinatų mišinį.
- Vidutiniškai karštoje keptuvėje apkepkite iš pradžių vieną lašišos filė pusę, paskui apverskite. Tik darykite tai labai atsargiai, kad žuvis nesubyrėtų.
- Patiekite su mėgstamomis daržovių salotomis.
Skanaus!
***
Išbandėte ar patobulinote receptą? Pasidalinkite komentaruose.