Desertai

Greitos pavakarių bandelės su obuoliais

Visi, kas turi mažų vaikų, dažniausiai kasdien svarsto, ką naujo, įdomaus, skanaus, o šaltuoju sezonu – ir šilto pagaminti pavakariams. Turiu Jums puikų patarimą – iškepkite šių gardžių, itin lengvai paruošiamų bandelių su obuoliais. Jos puikiai tinka tiek su karšta arbata, tiek su kefyru ar net vienos!

Bandelės pasigamina iš:
– pakelio šaldytos sviestinės mielinės tešlos (ją visuomet perku iš Rimi Lietuva);
– 2-3 obuolių;
– 1 v. š. rudojo cukraus;
– 1 a. š. cinamono.

Kaip gaminti:
1. Šaldytos tešlos lakštus išdėliokite ant kepimo popieriaus ir palikite porai valandų atšilti ir pakilti. Tuomet kiekvieną lakštą perpjaukite išilgai.
2. Obuolius sutarkuokite. Sumaišykite juos su cukrumi ir cinamonu.
3. Padenkite obuolių mase kiekvieną tešlos juostelę, tuomet susukite jas išilgai į ritinėlius.


4. Sudėkite tešlos ritinėlius į kepimo indą, išklotą kepimo popieriumi.


5. Kepkite bandeles 180° karštumo orkaitėje apie pusvalandį, arba kol gražiai pakils ir paruduos.
6. Iškepusias apibarstykite cukraus pudra.

Skanaus!

***

Patiko? Pasidalinki su draugėmis!

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *