Pietūs

Lengvo svorio lašiša su kreminiu įdaru

Jeigu ieškote greitų pietų idėjos ir lašiša yra mėgstamiausia jūsų žuvis, šis receptas kaip tik Jums.

Šiam lašišos patiekalui pavykti reikės:
– šviežios lašišos filė gabalėlių;
– indelio kreminio tepamo neutralaus skonio sūrio, pvz. Filadelfijos;
– apie 100 g fetos sūrio (pagal skonį, nes ji sūri);
– saujos šviežių špinatų lapelių;
– žuvies prieskonių;
– įvairių daržovių salotoms.

Kaip gaminti?

  1. Sumaišykite kreminį sūrį su feta, sudėkite smulkiai pjaustytus špinatų lapelius ir viską gerai išmaišykite.
  2. Lašišos filė pabarstykite žuvies prieskoniais, tada viename šone giliai įpjaukite.
  3. Dėkite į „kišenėles“ sūrio ir špinatų mišinį.
  4. Vidutiniškai karštoje keptuvėje apkepkite iš pradžių vieną lašišos filė pusę, paskui apverskite. Tik darykite tai labai atsargiai, kad žuvis nesubyrėtų.
  5. Patiekite su mėgstamomis daržovių salotomis.

Skanaus!

***

Išbandėte ar patobulinote receptą? Pasidalinkite komentaruose.

Patiko? Pasidalinki su draugėmis!

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *